ENG
რესტარტი 60+
,,ლიბერთი განათლებისთვის“ - ბანკი ინოვატორი ახალგაზრდების მხარდამჭერას აგრძელებს ლიბერთი გაეროს გლობალური შეთანხმების ქსელის კორპორაციული პასუხისმგებლობის კონკურსის გამარჯვებულია ლიბერთი სოციალური საწარმო ,,ჩუ“-ს მხარდამჭერია მასწავლებლის ეროვნული ჯილდო MY DOC - მოძრავი კლინიკა გაეროს გლობალური შეთანხმების საქართველოს ქსელი მზიურმცოდნე ახალგაზრდული მეწარმეობა სოფლის განვითარებისთვის CSR საბჭო UN Women ათასწლეულის ინოვაციის კონკურსი შშმ პირების მისაწვდომობის პროექტი დახმარება უკრაინას ქალთა საფეხბურთო კლუბის „ლანჩხუთის“ მხარდაჭერა ჩართე შეხვედრები ახლებურად UNFPA 60+ კლუბები ცეკვის საღამოები ლიბერთისგან იმოძრავე ლიბერთისთან ერთად ევროპის ახალგაზრდული პარლამენტი ჭადრაკის ჩემპიონატი 60+ თიხით ძერწვის კურსი - არტ თერაპია 60+ „მე მოხუცი არ ვარ“ - 8 მარტი ინტერნეტისა და კომპიუტერის შემსწავლელი უფასო კურსები 60+ რთველი ლიბერთის და ნიკორას საჩუქარი ფასდაკლება სამედიცინო სერვისებზე ახალი წელი ყველასია! 2017 წლის სოციალური პასუხისმგებლობის (CSR) ანგარიში დესპანები ერთად ვიბრძოლოთ ძუძუს კიბოს წინააღმდეგ - შემოგვიერთდით! სოლიდარობის ფონდი First Step Georgia ქაღალდის გადამუშავება სისხლის უანგაროდ დონაცია #13ივნისი ფილმი მე-2 მსოფლიო ომის ვეტერანებზე ახმეტის ბავშვთა სახლი საქველმოქმედო ფონდი "ნატვრის ხე" თბილისობა 2015
რესტარტი 60+

რესტარტი 60+

ლიბერთის და Impact Hub Tbilisi-ს ერთობლივი პროექტი „რესტარტი 60+“ - სპეციალურად 60+ ქალების გაძლიერებისთვის შემუშავდა. პროექტი მიზნად ისახავდა კულინარიული ცოდნისა და ყოველდღიური საქმიანობის ბიზნესად ქცევის წახალისებას.

კურსი  9 კვირის განმავლობაში გრძელდებოდა და კონკურსის შედეგად შერჩეულმა 15-მა მონაწილემ ამ დროის განმავლობაში შეიძინა ბიზნესის წამოწყებისა და მართვისთვის საჭირო უნარები.

ტრეინინგის ფარგლებში მონაწილეები:

  • გაეცნნენ კულინარიული ბიზნესის კულისებს
  • დაესწრნენ მასტერკლასებს ცნობილი შეფ-მზარეულებისგან და რესტორატორებისგან
  • შეხვდნენ გამოცდილ მარკეტოლოგებს პროდუქტის სწორად შეფუთვისა და მომხმარებელთან კომუნიკაციის თანამედროვე მეთოდების გასაცნობად

კურსის დასრულების შემდეგ შემაჯამებელი საღამო გაიმართა, სადაც მონაწილეები სტუმრებს საკუთარი განსაკუთრებული კერძებით გაუმასპინძლდნენ და ტრეინინგით მიღებული შთაბეჭდილებები გაუზიარეს.